Căutați un restaurant, dar nu știți unde să mergeți? Luați o pauză bine-meritată in restaurantul nostru sau la terasa noastră, unde vă veți simți relaxați și răsfățați.

Bucătăria noastră vă răsfață cu o mare varietate de mâncăruri si deserturi delicioase. Ne bucurăm să vă servim cu o cină fabuloasă într-o atmosfera relaxanta. Va garantam  ca fiecare va găsi ceva pe gustul său. La noi se vor simții bine și famiile cu copii! Avem un colț distractiv cu activități, destinat celor mici, unde se pot amuza copios în condiții de siguranță.

Fie că este vorba despre nunți, botezuri, zile de naștere, evenimente cu caracter profesional sau alte motive de a sărbători – serviciile noastre de catering vor face din evenimentul dvs. unul memorabil, de zile mari.

La noi se pot sărbători, desigur, și evenimente private. Dacă doriți să fim gazda evenimentului dvs., contactați-ne chiar acum pentru mai multe informații.

În restaurantul nostru găzduim, de asemenea, nunți și alte festivități speciale. Contactați-ne și vom organiza împreună o zi memorabilă exact așa cum vă doriți.